HEI HEI HELSINKI! TERVETULOA TAAS TAMPERE!


Postaus sisältää *-merkityn affiliate-linkin


Kyllä se on vaan ihanaa olla kotona viikonlopun 24/7 perheilyn jälkeen!

Täällä sentään Tehoveljekset saa ihan luvan kanssa pelata pleikkaria, Tyyppi ottaa päikkäreitä (eli pelata sängyssä mitälie golffiappia tällä kertaa) ja äiti surffata netissä, Taaperon katsoessa sylissä TiiTaata. Eli Taavi tiikeriä areenasta. Jokaisella siis naama ruudussa, ilman huonoa omaatuntoa.
Sekin kun on vallan suotavaa välillä.

Käytiin pyörähtämässä kotikaupungissani, Helsingissä. Sain messuliput ja törmäsin edulliseen hotellitarjoukseen, joten tokihan lähdettiin koko perheellä pääkaupungin vilinään. Tai tarkemmin sanottuna messuhallin ruuhkaan ja räntäsateiseen, hiljaiseen, keskustaan.

Lapsimessut on nimenä jo hieman selkäpiitä karmiva ajatus. Väsyneitä lapsia, rattaita, ostaostaosta!-menoa ja jonottamista. Itse kun en ole ollenkaan lastenvaatteiden perään, ja olen esikoisen hurahduskauden jälkeen tipahtanut aivan kärryiltä mikä on in ja mikä ei. Ja niihin vaatteisiin kun kuitenkin ne messut aina yhdistän.

Skipattiin sitten kokonaan vaateosastot, joitakin alelaareja silmäilin mutta liikkumatilaa oli paremmin muilla käytävillä. Lapset olivat jokaisen maista tästä-hyllyn luona jonottamassa, nälkäiset raukat, ja testasivat kaikkea missä sai liikkua tai leikkiä. Minä nuuskin ympärilleni ja fiilistelin lapsiperheskeneä. Jotakin yhteistyönalkuja sainkin, niistä lisää myöhemmin!

Pääasiassa haluttiin käydä katselemassa mitä tällä hetkellä tapahtuu ja ottaa vähän irtautumista kotikulmilta. Ihmeellisen vähäisellä ihmispaljous-ahdistuksella selvittiin messuista.

Yöpymiseen otettiin Omppuhotelli Yrjönkadulta, joka osottautui todellakin hintansa väärtiksi. Odotin laivahytin kokoista luukkua sillä hinnalla Helsingin ytimestä, mutta huone oli todellakin riittävän kokoinen koko perheelle. Omenahotelleissa maksimi yöpyjämäärä on neljä henkeä, mutta poikkeuksen tekevät kaltaisemme viisi henkiset perheet, joilla nuorimmainen on alle 6 vuotta. Woop woop, mahduttiin ihan luvan kanssa tavalliseen edulliseen huoneeseen! Paitsi tietty kylkeen monottava Taapero vanhempien välissä, mutta se nyt ei tehnyt arkeen poikkeusta. Mikäli kaipaat edullista yöpymispaikkaa, Katso päivän hinta tästä!*Parasta diilissä oli kuitenkin Ravintola Kiilan aamiainen. Wau. Odotin tuollaisen budjettihotellin aamupalakumppanilta lähinnä jotain valmissämpylää ja jugurttia, mutta olimpahan väärässä. Tarjolla oli runsas buffetaamiainen, todella viihtyisässä ravintolassa. Koko jengi söi hyvällä ruokahalulla. Erityismaininta mango-pinaattismoothiesta, nam! Taaperolle parasta oli ikkunan ohi kiitävät ratikat.Ennen hotellin luovuttamista klo 12.00 kävin ostamassa saippuaa Lushilta. Superisot kiitokset tilannetajuiselle myyjälle, joka antoi Tehoveljesten lutrata lastensaippualla (ja varmaan monella muulla, en ehtinyt katsoa) kun nuuhkin syötävän hyvännäköisiä saippuoita pitkin kauppaa. Seuraavaksi pesen hiukseni siis taivaalliselta tuoksuvalla kookosshampoolla <3

Tervetuloa arki, me ollaan nyt taas hetkeksi virkistäydytty.

Kommentit

  1. Oltiin Queenin keikan jälkeen viime kesänä tuossa samassa hotellissa. Naureskelin silloin erikoiselle tauluvalinnalle, johon minun huumorini riitti mainiosti, mutta jonkun muun ehkä ei riittäisi (kaksi täysissä pukeissa olevaa miestä ja kaksi alastonta naista metsäisellä piknikillä). Joko olette samassa huoneessa kuin me, tai sitten sama taulu on useammassa huoneessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin kyllä vilkaisin taulua ja mietin, että onpa valinta. Noin ilmankin tota asetelmaa sen tyyli oli vähän erilainen kuin Omenahotellilta odotin. Odotin jotain vähän simppelimpää ja neutraalimpaa. Mutta, hinta/sijainti oli hyvä, vaikka lähteissä kyllä vähän kaipasin sellaista ystävällistä respan henkilökuntaa jonka kanssa voi vilkutella heipat.

      Poista

Lähetä kommentti