TERVETULOA!


Olen kolmekymppinen kolmen lapsen äiti ja myös työni pyörii lapsien ja lapsiperheiden ympärillä.
Aika kauan olen miettinyt blogin aloittamista, ja jonkin verran pöytälaatikkoon on tekstejä jo kertynytkin. Aiheet ovat lennelleet ammattiaiheista omaan vanhemmuuteen, mutta yhteistä on aina ollut rakkaus Tampereeseen ja erityisesti lapsiperheiden Tampereeseen.

Kolmen lapsen kanssa yhteinen tekeminen on joskus vähän hukassa ja vanhemmuuskin mietityttää. Tämän blogin alle voin koota ajatuksiani ja ideoitani, ehkä niistä on jollekin muullekin hyötyä!  Keskustelu on myös toivottavaa :)


Suomi100 hengessä Tampereella

Ystäväni kertoi, että hänellä on usein hankaluuksia keksiä paikkoja mihin lasten kanssa Tampereen seudulla mennä. Sanoin, että keksin siltä samalta istumalta vaikka sata kohdetta, mutta miten hankalaa sitä välillä onkin lähdön hetkillä miettiä mihin sitä menisi. Joten nyt on aika lunastaa lupaus ja koota nämä sata kohdetta saman blogin alle.

Nyt kun Tampere näyttää kotimaanmatkailussa olevan suositumpi kuin koskaan, on täydellinen aika jakaa kaupunkimme ilosanomaa niin kaupunkilaisille kuin vierailijoillekin. Joten tervetuloa matkaani tutustumaan mitä kaikkea lapsiperheenä tässä kaupungissa voikaan tehdä ja mitä kaupunki tarjoaa niin kohteina kuin palveluinakin! En lupaa pysyä tiukasti aiheen sisällä vaan saatanpa rönsyillä sinne tänne.

Kommentit