ENERGIANPURKUA SISÄTILOISSA ELI TAMPEREEN SISÄLEIKKI- JA SISÄLIIKUNTAPUISTOT

Esikoinen bongaa aina kaikki mainokset sekä telkkarista, radiosta että katukuvasta ja poimii sieltä itselleen toimivat lauseet vakuutteluun. Kuten "Äiti, älä ole ei. Koska me mennään HopLoppiin?".

Surfffailin ja etsiskelin, missä niitä hoploppeja ja leosleikkimaita nyt onkaan ja listasin ne itselleni ylös. Tässä siis valmis linkkilista Tampereen ja lähialueen sisäleikkipuistoista sekä sisäliikuntapuistoista, joissa on mahdollisuus vapaaseen liikkumiseen!

Kesä ei sitten kelistä päätellen ihan vielä tullutkaan, eikä tästä äidistä löydy yhtään virtaa orastavan flunssan kanssa, joten taidan napata itselleni äitienpäivälahjaksi tilaamani kirjan kainaloon ja suunnata johonkin näistä.


Tunti pomppimista erilaisilla trampoilla. Alle 7-vuotiaille erillisiä perhetunteja, jolloin koko paikka on rauhoitettu pienemmille. Alle kouluikäisten kanssa yksi aikuinen tarvitsee myös lipun.

Suuri temppurata Koivistonkylän Prisman yläkerrassa. Leikkikenttä auki rajatusti, tarkista aikataulut nettisivuilta tai Facebookista. Lippua ei aikuinen tarvitse.

Sisäkiipeilypuisto, jossa pääsee kokeilemaan jopa 9 metriin kiipeämistä. Ei ikärajoja, minimipaino 15kg, mutta kokemuksesta sanoisin, että noin neljä vuotiaasta ylöspäin. Varaa aika erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin etukäteen. Kiipeilyaika 1h.

Hippa on lasten ja aikuisten liikuntakeskus, jossa on myös VapaaHippa -eli kahden salin vapaakäyttövuoro. VapaaHippa lähinnä arkiaamupäivisin ja osittain viikonloppuisin. Tarkista ajankohtaiset aukiolot viikkokohtaisesta lukujärjestyksestä! Valvova aikuinen ei tarvitse lippua.

Delfiinit on ulkoistettu Kreikkaan ja tilalla on sisäaktiviteettipuisto. Alle 4-vuotiaille maksuton, mutta selkeästi isommille suunnattu. SuperPark järjestää edullisia Perheaamuja taas syksyllä, jolloin koko perhe pääsee sisään yhteislipulla rajattuun kellon aikaan arkipäivänä.

Lielahdessa sijaitseva sisäleikkipuisto joka on auki joka päivä. Hinnoittelu lähtee 1-vuotiaasta ja valvova aikuinen ei tarvitse lippua.

Uuden sukupolven HopLop. HopLopeissa aikuinen eikä alle 1-vuotias tarvitse lippua.
Uuden sukupolven HopLop avautuu 11.5
HopLop, Onkiniemi, Tampere
Perinteinen HopLop
Ideanparkin yläkerrassa, Funparkin yhteydessä on HopLop, jonne voi ostaa myös erikseen sisäänpääsyn.


*affiliatelinkki

Jos kuitenkin ulkoilu innostaa enemmän:

Kommentit