HANKI NYT TAAPERO 3.0

Puuttuuko elämästäsi jotain pientä haastetta? Kaipaatko päiviisi lisää toimintaa? Tuntuuko sinusta, että ehkä meillä ei ole vielä kaikkea?

Hanki TAAPERO 3.0! Tämän paketin avulla et koskaan vietä tylsiä hetkiä ja elämässäsi on lisää sisältöä.

Ominaisuudet:


 • Taito pissata toisinaan yhdellä jalalla seisten. Onnistuu myös tv-tason laatikoihin sihtaaminen sekä erittäin vaativa ikean leikkikeittiön hellan nappuloille tähtäys.
 • Fyysiset ominaisuudet ovat huikeita. Alle metrin mitalla Taapero 3.0 pystyy venyttämään itsensä 180cm leveässä sängyssä reunasta reunaan ilman ponnisteluita. Taapero 3.0 ei tarvitse myöskään tikkaita tai edes apua päästäkseen keittiöntasoille tai hyllylle. Kiipeily lähes suoraa seinää pitkin on mahdollista.
 • Useimmissa paketeissa on kaikenlaisten pienten esineiden pysyvä piilottaminen-ominaisuus, kuten kotiavainten, kelakortin ja isoveljen lenkkarin.
 • Tuotetestaus. Taapero 3.0 avulla selvität pitävätkö mainostajien lupaukset kestävyydestä paikkansa. Myös sähkölaitteiden käynnistysnappuloiden toimintakyvyn testaus tulee paketissa mukana automaattisesti. Tässä saattaa joskus olla joku bugi eikä ominaisuutta saa pois päältä.


 • Taapero 3.0 on nopeampi kuin mikään muu markkinoilla oleva. Maastoutuminen ja äkillinen suunnanmuutos ovat vertaansa vailla.
 • Taapero 3.0 synkronoituu aiempien versioiden kanssa yllättävän nopeasti. Varoitus: synkronoinnin jälkeen Taapero 3.0 ja aiemmat päivitykset saattavat ylikuumentua.
 • Taapero 3.0 malliin ei kuulu ääniohjausta eikä google translate-ohjelmaa ole mahdollista asentaa.Jos toimit nopeasti, voit saada Taapero 1.0, Taapero 2.0 ja jopa uusimman, Taapero 3.0 yhtäaikaisesti! Huomioi, että ominaisuudet vaihtelevat yksilöittäin, mutta synkronoiduttuaan tehot ovat suuret. Satunnaisotannalla tarjolla limited edition Tupla-Taapero 3.0 joka on tehtaalla valmiiksi synkronoitu.
Huom! Käyttöohjeet eivät tule mukana pakkauksessa, Taapero 3.0 kanssa saat elämyksellistä oppimista.

Tyytyväisten asiakkaiden kokemuksia:

Tyyppi 37v. Tampere

"Meillä oli hyviä kokemuksia kahdesta aiemmasta versiosta ja halusimme hankkia myös Taapero 3.0. Kokemukset ovat olleet positiivisia ja ominaisuuksien monipuolisuus sekä tehokkuus on yllättänyt. Luulimme jo, että vanha pleikkarimme on rikkoontunut, mutta kävi selville, että Taapero 3.0 tuotetestaus-ominaisuuteen kuuluu myös ujuta ja taputa-lisäosa. Pleikkarista löytyi kaksi pelikorttia ja ostoskärryn poletti. Todellista think outside the box-kykyä!"Kommentit

 1. Haha.😀 Voin kertoa, että Taapero 4.0 osuu myös hyvin lähelle yllä kuvailtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi varmasti, sen uskon! Luulen, että kaikki mallit Taapero 1.0 jälkeen ehtivät ottamaan uusia ominaisuuksia käyttöön aina vaan nopeammin.

   Poista
 2. Hahah, täällä tapero 2.5 ja alkoi vähän pelottaa se hetki, kun päivittyy tohon vauhdikkaampaan 3.0 versioon. :D
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä meidän Taapero on iältään 2 vuotta, mutta kolmas versio ja siten aika nopeasti oppivainen ja ehtiväinen :) Vauhti ei varmasti iän myötä hidastu, mutta ehkä vähän järkevöityy. Toivottavasti :D

   Poista

Lähetä kommentti