TÄNÄÄN VAAN ÄRSYTTÄÄ

Tänään on ollut kertakaikkisen surkea päivä. Ärsyttää, etten ole saanut hetkeen tänne kirjoitettua yhtään mitään järkevää tai kenellekkään hyödyllistä. Tuntuu, että koko blogi oli yksi huono idea. Niinkuin yhtä huono kuin lähteä opiskelemaan. Hitto.

Olen aloittanut opintoni tuossa vajaa kolme vuotta sitten, ja nyt siis pakerran opinnäytetyötä ja jäljellä olisi yksi kuuden viikon mittainen harjoittelu. Harjoittelupaikkailmoitus pitää jättää VIIMEISTÄÄN HUOMENNA. Ja mulla ei ole harjoittelupaikkaa. Oli, mutta joku kyynerpäätaktiikkaa käyttävä oli lähetellyt kyselemättä paperit eteenpäin kun minä semitunnollinen ihminen odottelin, että tapaan ensin tulevan ohjaajan. No, sinne meni se harjoittelupaikka ja näköjään kymmenen muutakin jonne olen joko soittanut tai laitellut anelusähköposteja.

Valmiiksi ärsyyntynyt mieleni ei juurikaan piristynyt myöskään siitä kivasta salamavalosta, joka välähti ajaessamme Tyypin kanssa romantillisesti alennuskaupoille.

Tässä nyt istun koneella, jolla pitäisi naputella opinnäytetyötä, ja harjoitella sitä virkamiesruotsin tenttiä varten, joka edelleen on tekemättä. Lisäksi se harjoittelupaikka pitäisi etsiä. Ja valmistella yhtä lahjaa. Ja oikeastaan pitäisi siivota.

Enkä saa aikaiseksi mitään. En mitään.


Kommentit