KESÄTERVEISET

Odotin kesälomaa hieman kauhunsekaisin tuntein. Ajattelin, että parasta on aikatauluttomuus ja kauheinta nimenomaan se, ettei ole mitään mihin on pakko mennä ja siten saada päivää käyntiin. Hoitovapaalla ollessani tein nimittäin huomion, että mikäli aamupäivästä ei tule lähdettyä ulkoilemaan tai johonkin muualle, on iltapäivästä huooomattavasti työläämpää saada komppania liikkeelle. No, mutta mitä vielä! Tämä kesähän on ollut yhtä menemistä ja lähtemistä! Välillä en ole ehtinyt purkaa kassia edelliseltä reissulta, kun taas on menty johonkin. Ei mitään suurtaa ja ihmeellistä, mutta kaikkea sellaista meidän näköistä puuhaa. Sen myötä blogikin on ollut kesätauolla ja jatkunee vielä tovin tällaista hiljaista postaustahtia.

Kesän ainoa pitempi reissu oli 23h laivareissu yhdistettynä parin yön kylpylöintiin. Muuten ollaan harrastettu piknikkiä, puistoilua, mummolointia, karavaanarielämää ja sen sellaista. Laivareissu+kylpylä oli kokonaisuudessaan kiva, mutta hieman kuumottava retki. Kolmen vauhtiviikarin kanssa meno oli välillä aika villiä, eikä ihan pysyneet hermot kasassa meikäläisellä. No harjotellaan kukin omalla tahoillamme tätä vuorovaikutusta vielä 🙈

Laivareissu päättyi sellaiseen hetkelliseen sekoiluun, jossa satamarakennuksen ulkopuolelle tyhjennetyistä matkalaukuista ei totta tosiaan löytynyt enää auton avaimia, jonka jälkeen Tyyppi marssi takaisin laivaan toteamaan, että jatkossa Tehoveljesten vastuulle ei jätetä viimeistä "tarkistakaas te pojat ettei sänkyjen alle jää mitään tavaraa"vilausta. Auton avaimien löytymisen jälkeen oli tietty mukava todeta, että kulkupelimme ajovalot on olleet rapiat 23h päällä. Ei ollut muuten eka kerta kun Turun hoodeilla pyydellään starttailuapua, viimeksi taidettiin olla kylpylän pihassa käynnistyskaapeleita heiluttelemassa. No päästiin matkaan ja käytiin ihastelemassa Kupittaan puistoa kaikkine mielettömine leikkipuistoineen! Aamuvarhaisella saimme olla omalla porukalla koko puistossa ja kaikkien liikennepuistojen, eläinhäkkyröiden ja piknikkien myötä Kupittaalla vierähtikin monen monta tuntia.
Naantalin kylpylä oli muuten hieno ja leikkipaikkoihin panostettu, mutta kylpylässä itsessään ei ollut lastenallasta. Taaperon kanssa, joka ei ymmärrä uimataidottomuuttaan homma voi olla, noh, vähän haasteellista. Tänään varustelin hänet järven rantaan kelluntapuvulla, joskin se ei tietenkään vähennä valvontaa yhtään, mutta laskee hieman omaa verenpainettani. Täytynee ottaa tuo puku jatkossa mukaan myös uimahalleihin, jos niihin sellaisen saa viedä?Toivottavasti kaikilla teilläkin on ollut tähän asti mukava kesä!

Kommentit