TÄÄLLÄ TAAS! MAISTIAISIA TULEVASTA.

Ja noin vain vierähti koko syksy ja ollaan ihan just kohta joulussa. Blogi on ollut täydellisellä hiljaiselolla, koska noudatin omaa ohjettani ajankäytöstä. Rajaa pois ne asiat, jotka eivät ole välttämättömiä.Minun komboni oli opiskelut, osa-aikatyöt, perhe ja bloggailu. Opiskelut oli pakko suorittaa loppuun, jotta saan tutkintotodistuksen (ens viikolla, jee!) ja töitä on pakko tehdä, jotta kattaa elämisen kulut ja noh, perhe on aina tietenkin ykkönen. Päätin siis jossain vaiheessa pitää hieman taukoa, joka venähtikin reilusti pitemmäksi kuin ajattelin. Suosittelenkin kaikille ruuhkavuosia eläville, valitsemaan nyt ne jutut, jotka oikeasti ovat tärkeitä ja jotka tuovat eniten hyvinvointia itselle. Siivous vai treenaus? Houkuttavat lisäopinnot vai vapaat illat? Paremmat yöunet vai illanvietto kavereiden kanssa? Ja tottahan toki, kaikkea sopivasti on paras yhtälö, mutta ihan kaikkea ei tarvitse tehdä pieteetillä.Mutta, kuten sanottua, tässä sitä taas ollaan ja pää täynnä ajatuksia ja ideoita!

Jatkan edelleen kirjoittamista vanhemmuudesta, erilaisista puuhista lasten kanssa ja vinkeistä, lähinnä tässä Tampereen alueella, joihin lasten kanssa mennä.

Jos sinulla on joku idea tai ajatus minulle josta haluaisit kuulla enemmän, vinkkaa vapaasti! Toivon, että blogistani löytyy ideoita ja pieniä arkisia ajatuksia siihen, miten lapsiperheen arki sujuu sillä tavalla riittävän mukavasti.

Kuvissa sneak peak tulevista postauksista. Stay tuned!


Kommentit