KUKA MITÄ HÄH?

Henni ja poikatrio. Kuva: Sonja Sivonen/Tamperelainen


Olen neljän lapsen äiti Tampereelta, jolla on aina joku projekti meneillään. Minulla ei ole käsitöiden tai tuunaamisen taitoja, enkä ole lahjakas musiikin tai taiteen saralla. Sen sijaan rakastan ideoida, suunnitella, analysoida ja havainnoida milloin mitäkin.

Olin kotiäitinä 5,5 vuotta, joskin siinä ohessa pidin mieheni kanssa pientä putiikkia, opiskelin ammattikorkeakoulussa ja noh, sain kolme lasta neljässä vuodessa. Ja vielä yhden vähän myöhemmin. Ammatiltani olen sosionomi.

Tässä blogissa kirjoitan vanhemmuudesta yleensä, ja vastaan niihin mietintöihin, kuten mitä ihmettä me tehdään lasten kanssa tänään ja tarjoushaukkana kerron miten elämässä on kaikkea kivaa tekemistä myös pienellä budjetilla! Blogin tähtihenkilöitä ovat siis minä, puolisoni= Tyyppi, Tehoveljekset eli Esikoinen(8v), Keskimmäinen (7v), Taapero (4,5v) ja Tyttö (9kk).

Blogissani kulkee spontaaneita suosituksia sekä kaupallisia yhteistöitä. Noudatan Ping Ethics säännöstöä, jolloin kaupalliset yhteistyöt tunnistat erillisestä maininnasta Yhteistyö, postaukset jotka on tehty saatuja tuotteita vastaan on merkitty Sponsoroitu-tunnisteella. Suosittelen vain sellaisia tuotteita, kohteita ja palveluita, joita perheemme kanssa itsekin käytämme. Ja voin kertoa, että me todella koluamme kaikki mahdolliset alekoodit, sarjaliput ja säästövinkit ihan ilman tätä blogiakin :)

Lisäksi osa sivustolla olevista linkeistä on affiliate-linkkejä, jotka johtavat ihan tavallisiin nettikauppoihin. Voit rohkeasti klikkailla, tutkia, ja harkita tuotteiden hankintaa. Klikkaus ei aiheuta sinulle lisäkustannuksia, enkä minä hyödy klikkailuista millään tavoin.
Ainoastaan mikäli päädyt jotakin ostamaan, kilahtaa minulle pieni kahviraha vaivan palkaksi blogin ylläpidosta.

Kaikki sivustolla näkyvät kuvat ovat, ilman lisämainintaa minun tai Tyypin ottamia.
Tekstien ja kuvien kopiointi kielletty ilman erillistä lupaa.
Yhteistyöhön kanssani?

henni.karuselli@gmail.com

IG:@henninputiikki